Skyttevej 12
7800 Skive
70701464

BabyBio

Som en service til filmtrængende nybagte forældre, arrangerer Cinema3 på anden tirsdag i hver måned de såkaldte Babybio forestillinger. I biografsalen har vi, af hensyn til de kære små, dæmpet lyden en smule og skruet lidt op for lyset.

Hvis jeres barn/børn sover udleveres to sedler med tilsvarende numre - det ene sættes på barnevognen og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles lige uden for biografen, så vores personale har overblik og kan høre dem.

Under Babybio er der konstant overvågning af de sovende børn! Tomme barnevogne stilles udenfor. I tilfælde af at barnet vågner, går vi op i salen og råber nummeret op. Den lille kan derefter komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.

Forestillingerne starter kl. 10:30 og bookes på Cinema3`s hjemmeside som en almindelig film.

BabyBio holder sommerferie i juli og august.

tirsdag 11. december

A Star Is Born


B

  tirsdag 11. december

  2t 16min

  Tilladt over 11 år

  A Star Is Born

  10:30
  B -  Bio 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  B
  I denne tragiske kærlighedshistorie spiller Bradley Cooper, den erfarne musikant Jackson Maine, der opdager - og bliver forelsket i - kunstneren Ally.

  Hun har næsten opgivet sin drøm om at slå igennem som en stor sanger... indtil Jack lokker hende ind i spotlightet.

  Men selvom Allys karriere tager fart, vakler deres kærlighedsforhold, da Jack kæmper en hård kamp mod sine indre dæmoner.
  Biografpremiere: Torsdag 6. december
  Instruktion: Bradley Cooper
  Skuespillere: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Bonnie Somerville m.fl.
  Spilletid: 02:16
  Censur: Tilladt for børn over 11 år