Skyttevej 12
7800 Skive
70701464

DoxBio

Velkommen til 6 film tættere på virkeligheden

DOXBIO præsenterer hvert år et program med 6 dokumentarfilm, som kan ses i biografer landet over. DOXBIO er 4. oktober 2017 blevet suppleret med DOXBIO ON DEMAND, der gør det muligt for publikum selv at oprette visninger i biografen.

Til hver af filmenes premierer bestræber vi os på at give publikum en ekstra oplevelse. Det kan tage form af debatter, kunstnerinterviews, musikevents, en smagsoplevelse el. lign. Det kan også være i form af en stor landsdækkende live-transmission.

Formålet med DOXBIO er at bringe dokumentarfilmen ud i de danske biografer, ikke bare i de større byer, men i hele landet.

Det kræver ikke medlemskab at se DOXBIO-film, billetterne købes på vanlig vis i de enkelte biografer. Men medlemskab er muligt og kan købes på ww.doxbio.dk. Medlemmer får 20 % rabat på biografbilletten.

Læs mere om filmene under 'kommende film'

onsdag 28. februar

I fars hænder - DOXBIO


D

  onsdag 28. februar

  1t 18min

  I fars hænder - DOXBIO

  19:00
  D -  Bio 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  D
  For 17 år siden blev Svens far, keramikeren Niels, fundet frosset ihjel i en snedrive få kilometer fra deres hjem.

  Sven har forsøgt at lægge opvæksten med den stærkt alkoholiserede far bag sig, men noget trækker i ham. Han finder en kasse med breve, afstøbninger og mystiske lydoptagelser, faren har efterladt, og på trods af familiens advarsler begynder han at grave i fortiden.

  Undervejs bliver det store spørgsmål, Sven må stille sig selv, om han uvidende har fortsat farens indre kamp og er på vej i hans fodspor?
  Biografpremiere: Onsdag 28. februar
  Instruktion: Sven Vinge
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:18
  Censur: