Skyttevej 12
7800 Skive
70701464

DoxBio

VELKOMMEN TIL DOXBIO 2016
DOXBIO er hele Danmarks biografklub for dokumentarfilm.*

Doxbio har eksisteret siden 2010 og har siden start haft mere end 90.000 publikummer inde og se dokumentarfilm i mere end 120 biografer landet over.
De går nu ind i deres 5. år, hvor de ligesom de foregående år har valgt de 6 stærkeste, smukkeste og mest rørende dokumentarfilm fra ind- og udland.

Alle film vises traditionen tro ved én stor simultanvisning på tværs af Danmark hver anden måned.
Filmene vises én gang på premieredatoen i alle biografer i DOXBIOs netværk. Enkelte biografer viser længere.

Tilmeld dig DOXBIO på Facebook og/eller via deres nyhedsbrev
Så holder de dig opdateret.

Læs mere om filmene under 'kommende film'

onsdag 4. oktober

A Modern Man


D

  onsdag 4. oktober

  1t 25min

  Ikke vurderet

  A Modern Man

  19:00
  D -  Bio 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  D
  Fører vores evige søgen efter succes og perfektionisme os tættere på lykken? I Eva Mulvads nye dokumentarfilm portrætterer hun den unge fremtrædende violinist, Charlie Siem. Han har alt: succes som klassisk musiker og en stjernestatus som international fotomodel. Det virker som det perfekte liv. Men bag det glamourøse ydre møder vi et menneske, som forsøger at navigere i de mange valgmuligheder. Hvordan bliver man den ultimative version af sig selv? Og hvornår er det, man har opnået godt nok?

  Filmen er et tidstypisk portræt af det 21. århundredes moderne menneske. En eksistentiel rejse ind i en verden af forventninger og valg. En historie om os – de frie og rige – som ser ud til at have det hele, men som altid er på jagt efter mere.

  Filmen kan bookes gennem DOXBIO ON DEMAND, hvor det på nogle datoer er muligt at tilvælge eventindhold i form af instruktør Eva Mulvad og sociolog Emilia van Hauen, der inviterer publikum med til en talk om livets mening og om de psykologiske udfordringer, som præger os i vores samtid. Skaber vores ambitioner et succestyranni? Og er forventningen om perfektion med til at gøre os ensomme?
  Biografpremiere: Onsdag 4. oktober
  Instruktion: Eva Mulvad
  Skuespillere: Charlie Siem
  Spilletid: 01:25
  Censur: Ikke vurderet