Skyttevej 12
7800 Skive
70701464

DoxBio

Velkommen til 6 film tættere på virkeligheden

DOXBIO præsenterer hvert år et program med 6 dokumentarfilm, som kan ses i biografer landet over. DOXBIO er 4. oktober 2017 blevet suppleret med DOXBIO ON DEMAND, der gør det muligt for publikum selv at oprette visninger i biografen.

Til hver af filmenes premierer bestræber vi os på at give publikum en ekstra oplevelse. Det kan tage form af debatter, kunstnerinterviews, musikevents, en smagsoplevelse el. lign. Det kan også være i form af en stor landsdækkende live-transmission.

Formålet med DOXBIO er at bringe dokumentarfilmen ud i de danske biografer, ikke bare i de større byer, men i hele landet.

Det kræver ikke medlemskab at se DOXBIO-film, billetterne købes på vanlig vis i de enkelte biografer. Men medlemskab er muligt og kan købes på ww.doxbio.dk. Medlemmer får 20 % rabat på biografbilletten.

Læs mere om filmene under 'kommende film'

søndag 27. januar

Det Sidste Skrig


D

  søndag 27. januar

  1t 02min

  Ikke vurderet

  Det Sidste Skrig

  16:00
  D -  Cinema XL - Koncertsal
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  D
  "Det Sidste Skrig" er en fortælling om en Skive Slagteri gennem 100 år. Det er en historie om andelsbevægelsen - en organisationsform der for alvor gjorde sit indtog på danske arbejdsmarked i starten af 1900-tallet. Det er ligeledes en historie om en række menneskers forhold til deres arbejdsplads - på godt og ondt. Men frem for alt, er det en fortælling om personlige skæbner på Skive Slagteri.

  Læs mere om filmen på www.detsidsteskrig.dk
  Biografpremiere: Søndag 27. januar
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:02
  Censur: Ikke vurderet