Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Herself
Medlemmer af Biografklub Danmark kan købe billet til sig selv og en ledsager til halv pris.
Biografklub Danmark
Herself

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hun må tage ophold på et larmende lufthavnshotel.

Samtidig skal Sandra hver weekend aflevere døtrene til samvær i den anden ende af byen, hvad der belaster hendes benzinbudget. Med fysiske og psykiske ar efter års hustruvold og under pres fra bureaukratiet, døtre, der lider under situationen, eksmandens tilnærmelser og mange andre udfordringer, træffer hun en stor beslutning...

”Herself” er et rammende aktuelt portræt af følgerne af familievold og af et system, der ikke virker, men også en hyldest til udholdenhed og sammenhold. Phyllida Lloyd (Mamma Mia) har instrueret
med Clare Dunne (Spider-Man: Far From Home) i hovdrollen som Sandra.
Det britisk-irske drama ”Herself” blev vist på Sundance Film Festival 2020, og blev af Variety beskrevet som en af festivalens bedste film.